Wikipédia mért nem tölt be?
Figyelt kérdés
Egyenlőre ez az egy oldal amit észrevettem hogy nem működik.Nem rég net csomag váltás történt, de hiába az erősebb net, mert most meg gondok vannak. Másik fórumon azt mondják telekomos problem hogy nem töltenek be oldalak, de nekem ilyen probléma 10 év alatt nem volt.
Ez az error fogad: A webhely nem érhető el
túl hosszú ideje nem válaszol.
Próbálja ki a következőket:
A kapcsolat ellenőrzése
A proxy és a tűzfal ellenőrzése
A Windows Hálózati diagnosztika futtatása
ERR_TIMED_OUT
Ezt írja ki mindig akár hányszor próbálom, és amit ajánl segítség azt is meglestem + amit fórumon írtak hogy talán a dns szeró csere opendns googledns, hát azokkal se javult semmi.
#ERR_TIMED_OUT #Awebhelynemérhetőel #huwikipediaorgtúlhosszúidejenemválaszol
2017. márc. 24. 06:20
1/1 anonim válasza:
Szia. Ugyanilyen típusú problémám van és érdeklődnék sikerült-e megoldani, ha igen, hogyan? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!