Hogy tudnam letoltni a wikipediat offline?
Figyelt kérdés
Nem kene az egesz csak egy topic, pontosabban biosz azon bellul is emberi biologia, mert suliban lyukasorakon jo lenne tanulni, csak nincs netem, talaltam egy oldalt asszem kiwix de az az egeszet tolti kepek nelkul ami nekem nem lenne jo, mert csomo felesleges adat lenne viszont kepek nem ami fontos lenne. Gondolkoztam hogy safariban hozzaadom a reading list hez de akkor minden egyes oldalt egyesevel kene es az egymasra hivatkozasok nemis mukodnenek. Van ra valami megoldas?2017. márc. 15. 15:35
3/6 anonim válasza:
Könyvtár, könyvek? Vagy ezek már csak a legendákban léteznek?
5/6 anonim válasza:
Az alábbi linkre kattintva elindul nemhogy a wikipedia - hanem a teljes internet letöltése:
Vannak letöltő program ami teljes site-okat tud letölteni. Ha ráguglizol a site downloader szövegre akkor ott lesznek az ilyen programok találatai.
Előtte olvasd el a wikipedia szabályzatát hogy az ilyesmit mennyire engedik.
6/6 anonim válasza:
1. Httrack website
2. Laptopról, gépről: GOOGLE CHROME megnyitod, X alatt Három . egymás fölött arra klikk majd további eszközök -> oldal mentése másként.
3. Screen
4. Kimásolod jegyzettömbbe
5. felmész a web.archive.org-ra és letöltöd onnan
Tudom hogy elavult a kérdés de hátha jól jön valakinek, valamikor ez a válasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!