Milyen teljesítményű számítógép bír el 30 MB/sec sebességű internetet? Úgy értem hány GB Ram kell hozzá?
Oszt a száz megabites ethernet kártyán hogy másznak be a 30 MB/s sebességű bitek???
30 MB/s = 240 megabit/sec. Tehát gigabites ethernetkártya kell hozzá.
Emellett olyan merevlemez, alaplap, memória, amelynek a sávszélessége lehetővé teszi a folyamatos 30 MBps feletti műveleteket. Jellemzően az új gépeknél ez már meg szokott lenni :)
De egy régebbi gépnél akár alaplap okán is csökkenhet a sebesség.
@20:09
Hudenagyon bölcs valaki! Értelemszerűen 30Mbit az a 30MB/s.
???
Ez a kérdés:
"Milyen teljesítményű számítógép bír el 30 MB/sec sebességű internetet? Úgy értem hány GB Ram kell hozzá?"
Ebből hol derül ki, hogy "otthoni net?"
Én arra válaszoltam amit kérdezett. Értelemszerűen a 30 MB/s az 30 megabájt és nem megabit... Nekem az sem mindegy, hogy a Gizikével aludtam vagy a gőzekével... Nektek lehet, hogy mindegy!
23:03-as, ilyen tudással inkább ne adj tanácsot, ha nem tudod legalább azt, hogy a bit/byte váltószám és a byte/kbyte váltószám hogy van.
30Mbps azaz 30Mbit/s --> 30/8= 3,75MB/s
30MB/s--> 30x8= 240MBit/s azaz 240Mbps
Kérdező, legközelebb pontosan kérdezz. Sz*r kérdésre csak sz*r választ(pontatlant) lehet adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!