Az iwiwre már egy ideje nem tudok belépni azt írja ki:" Az internet explorer nem tudja megnyitni az internethelyet" Mitől van ez?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 19:22
2/9 anonim válasza:
Próbáld meg más böngészővel, például FireFox, esetleg telepítsd újra az IE-t.
3/9 anonim válasza:
Igen, nekem is ez van. Csak a mozilla firefox enged be normális, hogyan miért azt nem tudom.
4/9 anonim válasza:
Mozzilát használj, az explorer már lejárt szar...
De nyugi ma lesz karbantartás, lehet azt orvosolják
5/9 anonim válasza:
Nekem most is működik Firefox-szal. De ezt jelzi: "Technikai karbantartás
Ma este 23:30-tól várhatóan szerda hajnal 4 óráig technikai karbantartás miatt nem lesz elérhető az iWiW. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.".
6/9 anonim válasza:
Én próbáltam mindkettő böngészőt. Az IE sztem alapból egy sz.r böngésző. Aztán feltelepítettem a Firefoxot, egy darabig működött, aztán kezdte az is a sza.akodást. Hiába telepítettem újra meg minden. Na aztán már lassan egy éve Google Chrome-ot használok, semmi probléma nincsen vele, teljesen meg vagyok vele elégedve.
7/9 anonim válasza:
Mozilla Firefox akkor igazán jó, ha van benne reklámblokkoló (Adblock Plus) sok külső szűrővel, van benne a scripteket szűrő, jól beállított NoScript (mindkettő letölthető az Addons-ról) és ráadásul úgy van beállítva, hogy kilépéskor törölje a sütiket.
8/9 anonim válasza:
Sem a mozillával, sem explorerrel, sem operával nem tudom a mai napon megnyitni az iwiwet :@
9/9 anonim válasza:
Ez egyszerűen érthetetlen számomra, most néztem meg, semmi baja sincs. Mozilla Firefox a böngészőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!