Mért nem hozza be a böngészőm a YouTube-ot?
Nos, pár napja még néztem videókat youtube-on de tnap felakartam menni az oldalra és csak ezt irja Mozzila Firefoxnál:A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.youtube.com helyen lévő kiszolgálóval.
IE-val ugyanez a helyzet. Ja de a többi akármien oldalt behozza. Nos sok embert megkérdeztem...Tűzfallal is próbálkoztam de nem lett jó...Kérlek vki help :D
Nekem működik Mozilla Firefox-szal is. Nézd meg, milyen Adobe Flash Player van a gépeden? Ha nem a legújabb, akkor Vezérlőpult/Programok telepítése, törlése. Töröld a régit, töltsd le az újat: [link]
De előtte állítsd be, milyen operációs rendszer van a gépeden (Different operating system)? Select an operating system. Continue. Agree and install now. Letölti az Asztalra, zárd be a böngészőt, akkor tud települni.
Akkor nézd meg a Mozilla Firefox-ban a sütiket és mindet töröld. Valami beleült a Mozillába.
Vagy még jobb, az összes Ideiglenes internet fájlt (.temp) is töröld Ccleanerrel. Ha nincs a gépeden, akkor innen le tudod tölteni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!