Nem tudom hasznalni a facebookomat. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A bongeszo nem nyitja meg a facebook.com oldalt, csak emberek, cegek etc oldalait nyitja meg, de innen nem tudok visszamenni az üzenöfalra, vagy egy ismerösöm oldalara. Tobbszor kijelentkeztem mar, de meg csak ki se enged jelentkezni ugyanis ha ujra beirom pl. a facebook.com/gyakorikerdesek oldalt akkor az bejon az en nevem alatt! Innen viszont sehova sem tudok tovabbmenni. A telefonon tökeletesen müködik, es a webes messenger is megy. Mit tudnek tenni? Köszi elöre is!2017. márc. 22. 00:45
1/1 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, mostanában sokaknak nem működik, nyilván fejlesztgetnek valamit. Nekem speciel az be se töltődik a hírfolyam egyáltalán, pedig több különböző gépről és hálózatról próbáltam. Volt ilyen régebben is, várhatóan egyszer helyrejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!