Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet ncore ra regisztrálni?

Ember2000 kérdése:

Hogy lehet ncore ra regisztrálni?

Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Kapsz valakitől meghívót és úgy.
2017. márc. 17. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
O istenem ez a Ncore mindha nemtudom milene mind valami titkos szekta hogy az ember bekerüljön. :D Miközben van számtalan más torrent oldal ahol beregelsz simán és mán töltöd is amit kell vagy még regelned sem kell! Aki be van egy kis emberség az igyis ugyis benmarad seed-ben nempedig lelép.Egyszoval hagyd az ncor-t a fas..a keres másik torrent oldalt van böven! (Felfujt sza...g az egész)
2017. márc. 17. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:

2es vigyázz, mit mondassz, engem másik kérdésnél ezért leszigesdtak, mert hogy biztosan örülnék azért, ha valaki meghívna...:D pedig nem. más oldalon fenn vagyok, plusz használok torrentkeresőket, idáig ami fellelhető, azt megtaláltam.

nyilván ami amúgy is elérhetetlen, az az ncore-on sem lesz fenn...:D

2017. márc. 17. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
*leszidtak
2017. márc. 17. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
úgysem fognak ismeretlenek, mert a meghívó is felel érted, azt meg hát honnan tudja, hogy te betartod-e a szabályzatot, vagy nem...
2017. márc. 18. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!