BarnaTibor 2201 kérdése:
NCore-ra hogyan lehet regisztrálni?
Figyelt kérdés
Hallottam erről az oldalról, de láttam hogy regisztrálni nem lehet. Hogyan lehetne be lépni, hogy én is tudjam használni?2016. jún. 17. 17:06
1/18 anonim válasza:
Az a kiválasztottak helye. Az olyan senkik, mint amilyenek mi is vagyunk, nem vagyunk méltóak arra, hogy belépjünk oda. Egyébként azt hallottam, hogy aki bejutott oda, az többé nem jut ki.
2/18 anonim válasza:
Csak hogy kapj választ a kérdésedre meghívóval lehet bejutni.
3/18 A kérdező kommentje:
Értem. De kitől kérnék meghívót? nem ismerek senkit akinek lenne Ncore-ja
2016. jún. 17. 17:23
5/18 A kérdező kommentje:
Ismerek embert akinek van, de nem tud adni nekem. Nem tudom miért, de lehet hogy nem szeretne. De megígérte nekem hogy kapok egyet.És azóta is csak várok, és nekem ez fontos lenne. Hogy a családnak tudjak filmet le tölteni.Gondolom megérted Helyzetemet.
2016. jún. 17. 17:35
6/18 anonim válasza:
csak az hívhat aki fizetett felhasználó vagy elite rangban van. ha megmondod neki hogy fizetsz neki prémiumot akkor talán meghív
7/18 anonim válasza:
Azért nem tud adni az a bizonyos ismerősöd, mert a meghívóküldésnek sok kritériuma van: kell legyen 5000 pontod és Elite rangod. Meghívót csak 30 percenként lehet küldeni. Én két hete vagyok tagja az nCore-nak, és mégsem volt olyan nehéz bejutni mint ahogyan írják.
8/18 anonim válasza:
Amúgy meg vigyázz a hamis "ncore oldalakkal". Sokan megpróbálnak becsapni.
9/18 A kérdező kommentje:
Kinek fizethetek prémiumot, és hol?
2016. jún. 17. 18:19
10/18 anonim válasza:
Ismerősödnek egy személyes találkozó alkalmával.
A többi már nem rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!