Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore-ra hogyan lehet regisztr...

BarnaTibor 2201 kérdése:

NCore-ra hogyan lehet regisztrálni?

Figyelt kérdés
Hallottam erről az oldalról, de láttam hogy regisztrálni nem lehet. Hogyan lehetne be lépni, hogy én is tudjam használni?
2016. jún. 17. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

-Meghívni ELITE rangtól vagy Prémium tagság alatt lehet.

-Adott hónapban csak egy meghívó küldhető.

-A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért!

-Meghívó árulása, cserélése külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan TILOS!

Vigyázz a hamis oldalakkal. Azt állítják, hogy olcsó(olcsónak tűnő, de nem az)SMS küldésével lehet regisztrálni, meg, hogy az eredeti oldalra. De NEM.

"Kinek fizethetek prémiumot, és hol?"

Vigyázzál, csak akkor csináld ezt, ha teljesen biztos vagy abban, hogy nem fognak átvágni.

Egyébként SMS-el és PayPal fizetéssel lehet prémiumot vásárolni.

Nekem innen küldött egy kedves ember meghívót, bár nem ez volt a cél, csak egy film érdekelt. Innen is köszönet érte.

2016. jún. 17. 18:31
 12/18 A kérdező kommentje:

Itt tényleg lehet Ncore meghívót igényelni?

[link]

2016. jún. 17. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én hanyagolnám.

Persze nem biztos, hogy átverés, de tuti nem fizetnék érte. Azzal a zsetonnal inkább támogatom az oldalt, mondjuk nem tudom mennyi szükségük van rá...

2016. jún. 17. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Biztos hogy átverés! Küldenék én neked szivesen, csak nincs elegendő pontom sem.
2016. jún. 17. 19:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm válaszotokat
2016. jún. 17. 19:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, írtam privátot, várom válaszod.
2016. jún. 17. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ez alapján:

"Előző "szezonban" 71 meghívó került kiküldésre, jelenleg 31 meghivó áll rendelkezésre."

tuti kamu. Ez olyan kamu szöveg, ha nem prémium felhasználó, akkor úgyis csak 1 embert hivhat meg... ha pedig prémium, akkor korlátlan számban 50 pontért... persze előfordulhat hogy csak 1550 pontja van, de ha valaki erre épit, ezt nem hinném... mert ugye csak fel kell tölteni pl egy kért könyvet, és máris kap 200k pont körül érte, igaz, meg kell hozzá venni a könyvet pár 1000 forintért, de 4000 újabb embert hivhat meg abból a pénzből....

2016. júl. 10. 11:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Mi tuti kamu? Már meg kaptam amit akartam ! ))
2016. júl. 10. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!