NCore-ra hogyan lehet regisztrálni?
-Meghívni ELITE rangtól vagy Prémium tagság alatt lehet.
-Adott hónapban csak egy meghívó küldhető.
-A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért!
-Meghívó árulása, cserélése külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan TILOS!
Vigyázz a hamis oldalakkal. Azt állítják, hogy olcsó(olcsónak tűnő, de nem az)SMS küldésével lehet regisztrálni, meg, hogy az eredeti oldalra. De NEM.
"Kinek fizethetek prémiumot, és hol?"
Vigyázzál, csak akkor csináld ezt, ha teljesen biztos vagy abban, hogy nem fognak átvágni.
Egyébként SMS-el és PayPal fizetéssel lehet prémiumot vásárolni.
Nekem innen küldött egy kedves ember meghívót, bár nem ez volt a cél, csak egy film érdekelt. Innen is köszönet érte.
Őszintén? Én hanyagolnám.
Persze nem biztos, hogy átverés, de tuti nem fizetnék érte. Azzal a zsetonnal inkább támogatom az oldalt, mondjuk nem tudom mennyi szükségük van rá...
Ez alapján:
"Előző "szezonban" 71 meghívó került kiküldésre, jelenleg 31 meghivó áll rendelkezésre."
tuti kamu. Ez olyan kamu szöveg, ha nem prémium felhasználó, akkor úgyis csak 1 embert hivhat meg... ha pedig prémium, akkor korlátlan számban 50 pontért... persze előfordulhat hogy csak 1550 pontja van, de ha valaki erre épit, ezt nem hinném... mert ugye csak fel kell tölteni pl egy kért könyvet, és máris kap 200k pont körül érte, igaz, meg kell hozzá venni a könyvet pár 1000 forintért, de 4000 újabb embert hivhat meg abból a pénzből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!