Hogy kell eltüntetni a toolbarokat? (startpageing123.com, youndoo)
egyes toolbarok a windowsba is telepítik magukat. Ekkor vezérlőpultból szépen ki lehet őket venni.
Egyébként meg (feltéve, ha Chrome-ot használsz)
Beállítás: Keresésnél "Állítsa be, hogy a böngésző melyik keresőmotort használja, amikor Ön a cím- és keresősávból keres."
Keresőmotorok kezelése és mindent törölsz ami nem Google. Mindent, majd beállítod, hogy Google legyen.
Illetve van még kifejezetten ilyen toolbar removal tool is, erre rákereshetsz még, ha az előbbi tibb nem vált be.
Ha az sem, akkor böngészőt töröld, majd installáld újra.
Egyébként jobb megelőzni az ilyeneket.. :)
Kétes eredetű progikat nem letölteni, telepíteni és telepítéskor minden ilyen hülyeségből kivenni a pipát..
(ha a ninite.com-ról telepítesz, az eleve megoldja ezeket!)
Remélem tudtam segíteni.
Ezeket mindet próbáltam, vezérlőpultból is mindenhonnan töröltem, de ugyanúgy ott van. Valószínűleg újra kell tennem a Windows-t, mert azóta lassabb is a rendszer :/
Egyébként egy barátom jóvoltából gazgdagodhattam ezzel a csodálatos áldással. Le is lett bszva érte rendesen :D
Hát, sajnálom. =/
A windows újrarakás biztosan segít.
Az ilyen "barátokat" meg kerülni kell :D
Én nem is adom oda akárkinek a gépem, velem is előfordult már olyan, hogy jól kicsesztek velem.
ADWCLEANER
Nekem mindig beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!