1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
tudom már használtam de azt írja nem talált semmit
2012. aug. 11. 08:40
3/11 A kérdező kommentje:
és a toolbarok ugye nnem tesznek kárt a gépben?
amúgy köszi a választ:)
2012. aug. 11. 08:40
4/11 anonim válasza:
Nincs mit :) Kárt nem tesznek, de elvileg adatokat küldenek arról, hogy milyen oldalakat látogatsz. Még azt tudod csinálni, hogy uninstallálod a toolbart a windowsból vagy a böngésző telepített alkalmazásai között, ha megtalálod, akkor ott törlöd őket.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
és azt nem tudod hogyan tudnám letiltani őket?
mozzilát használok
2012. aug. 11. 11:31
6/11 anonim válasza:
Bal felső sarokba kattints rá a firefox feliratra utána az Eszközökre és ott lehetőséged lesz a toolbarokat letiltani vagy törölni.
Vagy ha a menüsor van beállítva a Firefoxon, akkor pedig Eszközök - Kiegészítések és ugyanúgy, mint ahogy fentebb leírtam. Ha ott nem találod, akkor nézd meg a bővítmények között is. Azokat megtalálod az eszközök alatt. :)
7/11 anonim válasza:
Ha esetleg így sem sikerül, akkor Start menü - Vezérlőpult - Programok Eltávolítása ott megkeresed a toolbart és uninstallálod. :)
8/11 A kérdező kommentje:
windowsbol már leszedtem
de mozzilában nincs ott fölül olyan hogy eszközök
2012. aug. 11. 12:40
9/11 anonim válasza:
Ja igen elírtam, bocs. Kiegészítők. Ott pedig a Kiterjesztések és a Bővítmények között kell lennie a toolbaroknak.
10/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm sikerült:)))))
2012. aug. 11. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!