A FB meg tudja állapítani ha valaki kamu profilt hoz létre?
Figyelt kérdés
2017. márc. 7. 08:19
2/3 anonim válasza:
Nekem apukámat törölte a rendszer mert kamu névvel volt fent. De ő nem volt kau profil, a saját képe volt ott, meg a saját dolgait osztotta meg, nem trollkodott. Csak nem akarta, hogy mindenki megtalálja, és bejelölje. Nála azért jöttek rá szerintem, mert nem próbált meg egy hihető másik nevet kitalálni, hanem egy krikszkrakszot írt be kábé névnek. Viszont ismerőseim fent vannak álnéven, angol néven pl, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy valami tök fiktív, de hihető néven. Mondjuk Kertész Péter vagy mit tudom én. És a feltöltött képek, megosztott infók sem igazak.
2017. márc. 7. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!