Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megérett a cserére a D-link...

Megérett a cserére a D-link routerem? Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Van egy régi dlink routerem wifis.

Az xboxot szoktam összekapcsolni vele a laptoppal, ekkor leszedem netről.

Most is így tettem, de mikor vissza akartam állítani a normal allapotot (net be, router, wifi, és laptophoz kábellel csatlakozik) na azóta nem jó.

Megvan a hálózat, de nincs internet. Teló felcsatlakozik ugyanúgy de nincs net.

Próbáltam már gyári beállításokat vissza stb,

Próbáltam frissítést, semmi, uploadad failt ír ki, és újraindul magától...

A wifi 198 as címén nem lehet beállítani a netet, hiába van, beállítom a DHCP IP, stb. semmi...azt írja internet not detected.

Pedig ha kihúzom a routerból a kábelt, bedugom a laptopba közvetlenül, akkor van net.

Régebben is volt h el.elromlott, de akkor ezek az ujraindítós dolgok vagy áramtalanítás segített.

100 megás netem van, a router 150et tud papíron wifin, de maguk a szerelők sme tutták beállítani anno h 10 megánál jobb legyen a wifi, és sokszor le is kapcsolódott róla a telefonom csak úgy...

Megérett a cserére?

Gyanus ez h ha akarom frissíteni akkor újraindul totál magától, és failt ír ki...

2017. márc. 6. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Az internet "miből megy" a routerbe?

Konkrétan van egy modemed, amiből LAN kábelen egy eszköz kap DHCP-n egy IP címet?

A géped a modemtől DHCP-n kap címet, a router viszont nem kap?

2017. márc. 7. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!