Milyen plugin kell?
Van egy ilyen link : [link]
Egy űrlap lenne, amit nagyon fontos lenne kitöltenem! Viszont eddig sem Chrome, sem Mozzila, sem Opera böngészővel nem sikerült megjeleníteni. A mozzila azt írja hogy " plugin is needed to display this content" !
Feltelepítettem a Flash Playert, Java-t, JRE-t.
Milyen plugin kell? Mi a megoldás?
Nekem erre a linkre egy tök üres, fehér oldal jön be. Se tartalom, se semmi figyelmeztetés plugint illetően.
Tekintve, hogy .ro domain van a linkben, talán kamu lehet, hiszen Romániában még áram sincs, nemhogy internet.
Nem kamu a link. Gondolom Chrome-ban nézted, amiben tényleg csak egy üres oldalt ad be, mivel a Chrome nem támogatja az Oracle féle pluginokat. Azt hiszem valami ilyesmit olvastam.
Másképp meg az ANAF hivatalos oldaláról van a link, ami a NAV romániai megfelelője. Az EORI számmal kapcsolatban van egy űrlap, amihez elég fontos lenne, hogy hozzajussak :/
Próbáld meg beinstalálni ezt: Oracle Developer Suite 10g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!