A firefox böngésző gép indulásakor megy, majd egy idő elteltével már meg sem nyílik. Újraindítás után megint jó. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
A tűzfalban, nincs blokkolva, újra lett telepítve a firefox, minden előző adatát töröltem, a vírusírtóban engedélyezve van, vírus nincs a gépen. Már átneveztem az ikonját is és a parancsikont is. De semmi sem vezetett semmire. A pluginek le vannak tiltva.2016. okt. 8. 09:11
1/6 anonim válasza:
RAM fogyás? Windows Update nem falja fel az össze memóriát?
2/6 CspCsj válasza:
Feladatkazelőben (Ctrl+Shift+Esc) a Folyamatok fülön (Win7), vagy Részletek fülön (Win8/10) nem fut a háttérben?
Ha igen, akkor jobbegérgomb rajta > Feladat befejezése. Utána indulnia kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem fogyik a ram, 16 Gb van egyébként. A feladatkezelőben nincs.
2016. okt. 8. 12:26
4/6 CspCsj válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
már teljesen kitöröltem minden fájlt és újra is telepítettem. Nem tudom miért csinálja ezt. Régebben a chromemal is ezt csinálta.
2016. okt. 8. 15:24
6/6 CspCsj válasza:
Eseménynaplóban keress hibabejegyzést a program indításának időpontja körül, hátha az segít pontosítani az okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!