WTF? Ha YouTube-on frissítem az oldalt, a kommentem megírása után akkor miért törli a kommentemet?
Köszi a válaszokat, először is.
Nem, nem azelőtt frissítettem, emlékszem is (másodpercekkel utána, miután már ott volt a kommentem), és azóta megpróbáltam többször és ugyanez volt, és azóta se jelent meg az a kommentem.
Elárulom, hogy a Videománia "neo feat. Dancshow - Videomania" c. zenés videójához írtam kommentet, válaszul egy másik kommentelőnek. Szerintem tök jó lett, hosszú is lett és "viszonylag" sokáig írtam... :(
Ma is írtam egy másik kommenthez választ, elküldte, elolvastam, vártam egy nagyon picit, frissítés és eltűnt...
Próbáljátok ki, ilyet én még nem láttam.
Nem tudom, hogy moderáció-e, nem hiszem, mert van egy másik kommentem is, és az elment (akkor nem frissítettem), de azt nem válaszként írtam. És most ki is próbáltam, ha nem választ írok, hanem én írok egy kommentet (tehát értitek, egy ilyen kezdőt), akkor hiába frissítek nem tűnik el :D -.-".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!