Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » UPC internetfelhasználók,...

UPC internetfelhasználók, nálatok is ez van napok óta?

Figyelt kérdés

Napok óta alig lehet bármilyen oldalt is megnyitni vagy csak nagyon szenvedve, most is például szinte semmi nem megy és ez elég kellemetlen tud lenni.

A modem úgy jelzi, hogy van kapcsolat, viszont semelyik böngésző nem hoz be szinte semmit, MSN-re felkapcsolódni majdnem képtelenség. Másnál is ez van?

Ha számít, BP, 8. kerület

2010. máj. 10. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Én Salgótarjánban lakom, és este 7 től kb 10 ig percenként elmegy a netem,vagy csak szakadozik. Ez elég idegesítő ha játszanék. Haveromnál ugyanez van. Azt mondtak,hogy kiküldenek valakit,megnézik van-e valami probléma,de gyanítják,hogy csak a rendszer túlterhelt....

Nem biztos,hogy van összefüggés,csak gondoltam,hogy megosztom.

2010. máj. 10. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
A múlt héten itt is elment többször (Nógrád megye), igaz, áramszünet is volt, akkor érthető, de van mikor mutatja a modem, hogy jó, de nem lehet az oldalakat megnyitni, és dolgoznom kellett volna, úgyhogy mondtam szépeket.. Pedig nem szokott gond lenni, nálam általában jó, évek óta ilyen netem van.
2010. máj. 10. 11:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekünk is évek óta ez van, komolyabb probléma nem volt vele, csak mostanság csinálja ezt és rettentően zavaró, mikor szükség lenne rá :S
2010. máj. 10. 11:28
 4/8 czibles ***** válasza:

nállam semmi baja.

(BP 9.ker)

2010. máj. 10. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:

nézd meg ez mit mutat: [link]

ha nem a szerződésben foglalt garantált sebességet,jelezd a szolgáltatónak.

2010. máj. 10. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
én is 9.ker, minden rendben vele.
2010. máj. 10. 21:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Most jó itt is, de tervezzük a csomagváltást is... De köszi a válaszokat! :)
2010. máj. 10. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Egerben is 100%-osan működik.
2010. máj. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!