Miért áll le a letöltés wifin?
Figyelt kérdés
Ez a probléma azóta áll fent, hogy jobb internetet köttetünk be. Van internet, lehet böngészni stb, csak a letöltés le áll. Ugyan ez van videóknál telefonon. Nézem a videót és valamikor le áll a videó, és le csatlakozik a wifiről. Csak wifin van ez a probléma.2017. márc. 5. 17:28
1/5 Derwer válasza:
Erdemes lehet router firmwaret frissíteni, csatornát módosítani, és routert cserélni.
2/5 A kérdező kommentje:
A routert az inviteles szereő hozta és állította be. Nem tudom hogy ő rontott-e el valamit, vagy a router gyenge a nethez. Egyébként olvastam, és sokan írják, hogy nekik megy a torrent és elmegy a net. Nekünk is megy a torrent, seedel, de van internet, tudok facebookozni, böngészni, stb.
2017. márc. 5. 18:54
3/5 A kérdező kommentje:
.
2017. márc. 5. 19:08
4/5 Derwer válasza:
Tipust még mindig nem írtál...
A szolgáltatói eszközök sokszor nem bírják a nagyobb terhelést. De továbbra is sok minden lehet. Amit eredetileg írtam, az továbbra is áll.
5/5 A kérdező kommentje:
ZTE ZXHN H168N típusú router.
2017. márc. 6. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!