Észrevehette valahonnan, hogy napi szinten látogatom a Facebook profilját?
Figyelt kérdés
Az adott illetőnek eddig nyilvánosak voltak bejegyzései, és nagyjából minden aktivitását így láthattam. Jelenleg már több mint egy hete semmi "friss" nincs már a facebookját, amit láthatnék így is, hogy nem vagyok az ismerőse. SŐT most jelenleg az "ismerősnek jelölést" sem látom az profilján, csak az üzenetküldő lehetőséget.
Lehet nincs "szerepem" benne, vagy közöm hozzá, de az illetőnek valahogy nem "lepleződhetett" le valamilyen úton-módon, hogy igen gyakran látogatom az oldalát??? Mert elvileg nem, nem?!
2017. márc. 4. 16:34
1/3 anonim válasza:
ha itt ezt elmondtad ország-világ előtt, akkor jó eséllyel közös ismerőseiteknek is beszéltél róla
2/3 A kérdező kommentje:
nem, ilyenről egyáltalán nincs szó!! Ezt csak én tudom! Nem is egy városban élünk, stb,.
2017. márc. 4. 17:02
3/3 anonim válasza:
Nem, a Facebook nem adja ki senkinek ezeket az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!