Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez miért van? (A többi lent)

Ez miért van? (A többi lent)

Figyelt kérdés

Az a lényeg h bejelöltem vkit Facen. És egy jó ideje nem jelölt vissza. Felmentem az adatlapjara, és az a funkció h ismerősnek jelöljem eltűnt.A haveromnak viszont engedi, a bejelölését a Facebook annak a személynek. A bejegyzéseit viszont látom, a képeit is. És tudtommal, ha letiltott volna akk ezeket nem látnám.

Mi történhetett? Mitől lehet ez?

2017. márc. 4. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Elutasította a bejelölést. Ilyenkor egy darabig legalább is nem tudod újra jelölni. A nyilvános postjait viszont ugyanúgy látod, mint bárki más.
2017. márc. 6. 08:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm

És meddig tart ez az állapot,hogy nem tudom bejelölni újra?

2017. márc. 7. 06:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha először volt ilyen, akkor nem sokáig. Ha nem először, akkor viszont nem fogod tudni újra jelölni. Pontosan azért találták ki, mert sok idióta mindenkit bejelölget, akit nem is ismer.
2017. márc. 7. 08:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2017. márc. 15. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!