Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi okozza ezt? Hogy lehet...

Mi okozza ezt? Hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
pingelni szoktam a netet mert érezhetően néha elmegy...na szóval azt tapasztaltam hogy 1-2 másodpercre felugrik 3000+ ra a ping vagy "nem érkezett válasz határidőn belül". Legujabb adapter driver van fent. kábelen keresztül csatlakozik, uj kábel is lett véve, wifin nem csatlakozik semmi, alapjáraton nem megy el csak ha folyamatos használatban van pl online játszok. Köszi

2017. febr. 28. 17:24
 1/6 Hominida ***** válasza:
Jellemző probléma, hogy az internetet úgy képzelik el, mint egy végtelen kapacitású, tetszés szerinti sebességgel fejhető tehenet. Nem úgy van. A szolgáltató gépei változó terhelést kapnak, és arra reagálnak, az internet pedig önálló csomagok forgalmát jelenti, amelyek előbb-utóbb célba érnek, ez az alapelv. Ha fennakadás van, akkor utóbb, a helyzethez igazodva.
2017. febr. 28. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
bullshit nehogymár 3% csomag veszteség elnézhető legyen nekik mert "meg vannak terhelve szegények"
2017. febr. 28. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
fejlesszék a hálózatot akkor
2017. febr. 28. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:

más nincs a hálózaton egy időben?

Attól hogy neked kábeles neted van, és a szomszéd szobában torrenteznek lazán lehet nagy a pinged.

Ha ADSL-es neted van ne csodálkozz...

Ui: Nem kell háborogni, hanem akkor router és modem reset + szólsz a szolgáltatónak

2017. febr. 28. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
3x voltak kint nem találtak semmit, reset megvolt. Amúgy az utcában szerintem csak nekünk van net többnyire idősebbek laknak errefelé tehát nem hiszem, hogy túl lenne terhelve. bocs nem háborgok csak idegesít amikor kib*sz a játék...
2017. febr. 28. 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy nem kapok választ...
2017. márc. 1. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!