Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCoreon hogy tudom azt megcsin...

NCoreon hogy tudom azt megcsinálni, hogy a sorozatnak csak egy részét töltöm le?

Figyelt kérdés
Jóó tudom hogy amikor beteszi Utorrent be és meg kell adnom, hogy hova töltse le akkor jobb oldalt be lehet pipázgatni, hogy melyik kell. A probléma az, hogy akkor nekem az egészet letölti és csak azt helyezi abba a mappába amit kipipáltam. De akkor mások, hogy csinálják, hogy csak 1 évadot töltenek le? És ha csak 1 évadot töltök le akkor tudok seedelni abból az 1 évadból?

2017. jan. 20. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:

A kérdésedben találod a választ.

Pontosan akkor tudod kiválasztani melyik részeket akarod letölteni amikor pipázgatni kell. Ebben az esetben csak azt tölti le.

Egy torrent fájlban lévő több évados sorozatnál is ugyanez a helyzet. A mappákban lévő részeket kipipálod és azt tölti le.

Csak azokat a fájlokat seedeli vissza a rendszer amiket letöltöttél, ergó ha egy teljes évadot töltesz le, akkor vissza is seedeli azt.

2017. jan. 20. 10:54
 2/5 lali51 ***** válasza:

Az utorrentben kijelölöd a torrentet,

lent klikkelj a fájlok feliratra és ott kijelölöd hogy Melyiket töltse vagy netöltse le.

2017. jan. 20. 11:42
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :)
2017. jan. 20. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Így lehet letölteni csak a sample-kat, hogy megnézd a minőséget. Ilyenkor nem is kerül az "aktivitás"-hoz az adott rész. (wiki)
2017. jan. 20. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
++wiki-ben a feltételek, hogy ne legyen ott...
2017. jan. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!