Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honfoglaló hack?

Honfoglaló hack?

Figyelt kérdés
Sziasztok, haverokkal szeretnénk hülyülni, privát honfoglaló szobákban, és tudtok valami hacket ami kiírja a válaszokat. MÉGEGYSZER ELMONDOM, NEM PUBLIKBAN SZERETNÉK CSALNI. Csak a barátaimat szeretném szivatni. Előre is köszönöm :D

2017. febr. 23. 00:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyors vagy , hívd a közös ismerősünket. Gugli bácsit. Persze, rá fogsz jönni, hogy nem éri meg a kapkodás.
2017. febr. 23. 00:28
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Tök ugyanaz, mint bármilyen másik hack. Feltöröd a szerverüket, utána már látod a válaszokat.
2017. febr. 23. 00:41
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 Hát annyira a gépem, meg a kezem se gyors. De azért köszönöm.

#2 Most nem azért de ez vicces. Nem kell feltörni, ismerősömnek van valami programja, nem tudom mi a neve, de egy adatbázisból(amit a program mappájában találsz) kikeresi a kérdést és a jó választ.

2017. febr. 23. 08:27
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Akkor miért idegen embereket fárasztasz ezzel a gyk-n, ahelyett, hogy a haverodtól elkérnéd? Noooormális?
2017. febr. 23. 09:01
 5/11 A kérdező kommentje:

#4 mert nem haverom csak ismerősöm, és nem adja ide -,- Szerinted koptatnám a billentyűzetem feleslegesen? -,-"

Ja és igen normális.

2017. febr. 23. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Igen, sokkal esélyesebb, hogy idegen ember segít neked "hack-elni", mint az ismerősöd... nőj fel!
2017. febr. 23. 13:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfontolom ajánlatod, de értelmes emberek válaszára várok és nem az ilyen kis 12 éves "szétaddolommagam" gyerekekre mint te :) További szép napot.
2017. febr. 23. 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem az a 12 éves, aki szerint ez valami jó poén...körülbelül ez az az értelmi szint, ahol még ez vicces...:D
2017. febr. 23. 21:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy rám gondoltál-e, ha igen, akkor közlöm, hogy nem 12 éves vagyok, csak szeretek trollkodni a barátaimmal :D Azért ha valaki 1-2 mp alatt rávágja a megoldást az idegesítő tud lenni :) VISZONT A KÉRDÉSRE MÉG MINDIG NEM ÉRKEZETT VÁLASZ.
2017. febr. 24. 01:04
 10/11 anonim ***** válasza:
talán azért nem, mert a többség nem azon töri állandóan a fejét, hogyan lehet a honfoglalóban csalni, ezáltal nem is tudják...szerintem hiába várod, hogy valaki majd itt jön, és egyből adja a tippeket, hogyan lehet.
2017. febr. 24. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!