Facebookon gépen jobb oldalt hogyan tudok eltüntetni valakit?
Figyelt kérdés
Mármint hogy ne lássam ha fent van. Exem van fent mindig és nem igazán szeretném látni. Le törölni meg nem szeretném2017. febr. 22. 21:59
1/6 anonim válasza:
Én nem le törölni szoktam az exet, én le tiltom..
2/6 anonim válasza:
Ez ellentétes érzelemkinyilvánítás volt.Gondold át újra. Biztos vagy benne hogy nem akarod ott látni, mert ha igen, akkor akár törölhetnéd is.... Amúgy már nincs FBm:) De azt hiszem, van az a forgó kerék, és ott jelzi, hogy kik azok akiknek online vagy, vagy letilthatod, ilyesmi.
4/6 A kérdező kommentje:
Talán ha kikapcsolom a chat láthatóságot számára, akkor nem mutatná?
2017. febr. 22. 22:34
6/6 anonim válasza:
Töröld ki az üzeneteit amiket váltottatok egymással.
A jobb oldali chat sáv sorrendjét az üzenetek gyakorisága, valamint terjengőssége határozza meg. Talán a törléssel eltűnik onnan. Mármint ezt úgy értem, ha bezárod alul a fülecskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!