Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tüntessek el néhány...

Hogyan tüntessek el néhány kompromittáló adatot tartalmazó oldalt?

Figyelt kérdés
Pár Gportalos és egy Blog.hu-s oldalról van szó. Gyerekfejjel hoztam létre ezeket, és igen kínos dolgokat írtam ezekre magamról, a személyes adataimmal együtt. :D Belépni már nem tudok. Ha írok az oldalak üzemeltetőinek, törölni fogják a honlapokat?
2017. febr. 22. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez költői kérdés? Ki fog derülni.
2017. febr. 22. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem ismered a belépési adataidat, legalább egy e-mail címet amivel regisztráltál, vagy ha már nem él az e-mail cím, akkor nem valószínű, mivel nem tudod igazolni, hogy valóban a tied. Ha viszont tudod az e-mail címet és még él is, akkor kérhetsz jelszó emlékeztetőt.
2017. febr. 22. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Írtam mindkét üzemeltetőnek, várom a választ. Sajnos már az e-mailem sem él, amelyikről regisztráltam...
2017. febr. 22. 20:06
 4/5 anonim válasza:
Nah, mi lett a vége? Törölték?
2017. okt. 9. 08:37
 5/5 A kérdező kommentje:
A blogot törölték, de a gportalon természetesen válaszra sem méltattak... hallom innen-onnan, hogy már nem igazán "él" a rendszer.
2017. okt. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!