Az emberek nem tudják hogy a youtube videójukat nem annyian nézik ahány megtekintés van rajta?

Nos igen van ilyen.
De hát olyanok is élnek ezen a bolygón, akik nem tudják hogy a kV az nem kW, a byte/sec nem ugyanaz mint a bit/sec és van akinek mindegy hogy a bilit kivitte vagy kiitta...

Ez teljesen így van. Ami tetszik azt meg szokták nézni többször is. A youtubeosok meg tudják nézni ezeket a statisztikákban. A feliratkozószámmal is hasonlóan vannak a dolgok. De nem fogja elismerni senki hogy csak a számok nagyok mert az üzletrontó lenne.
Sok néző csak pár percet nézi a videókat és utána már mást néz. Olyan nézőkből is sok van akik nincsenek feliratkozva. Ha a youtube ezeket az eltéréseket mindet kiszűrné és újraszámolná akkor az összes csatorna feliratkozóinak a mennyisége és a videók nézettsége a negyede alá zuhanna. De jó lenne ez a youtubenak ami a reklámokból él - és a videósoknak akik a youtube reklám jutalékokból és a nézettségre jövő szponzorokból élnek? Mindenkinek érdeke hogy hazug számok és statisztikák legyenek.
Ennek ellenére az utolsó példád irreális de csak általában (hogy 2 millió nézettséget 5000 ember csinálhat). A zene videóknál simán előfordulhat. Van olyan zenei videó amin csak én csináltam már szerintem néhány száz megtekintést mert berakom loopba meg legalább naponta új ip címem van és törlődik a historym.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!