Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet Explorerben hogy...

Norbesz kérdése:

Internet Explorerben hogy lehet eltüntetni a következő kérdést?

Figyelt kérdés
Menti az xy weboldal jelszavát?Ez jelszavas weboldalaknál belépéskor jön elő és nagyon unom állandóan kattintgatni.

2017. febr. 17. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos ki lehet kapcsolni a beállítások között. De miért használsz olyan böngészőt, amit már a Microsoft sem?
2017. febr. 17. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
2017. febr. 17. 13:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ketteske! :)
2017. febr. 17. 14:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért Kolompár Úr, mert jogomban áll, és mert a csodával határos módon bizonyos weboldalak csak ezen töltődnek be rendesen.Egyébként bizonyos körökben tiszteletlenség kérdésre kérdéssel válaszolni.
2017. febr. 17. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, az én köreimben kérdés is lehet segítő, amúgy meg állítással válaszoltam, a kérdés csak ráadás volt. Távol álljon tőlem, hogy elvitassam tőled a szabad böngésző választást, csak nem tartom jó ötletnek. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy oldal csak IE-rel működjön megfelelően, de ha így van, az meglehetősen rossz fényt vet az adott oldalra.
2017. febr. 17. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem is gondolnád hányféle hivatalos ügyintézéshez kell IE-t használni, mert erre vannak az oldalak optimalizálva 10 éve, vagy pedig azért mert olyan régi bővítményeket használnak az ujjlenyomatolvasó vagy aláíró-kártya azonosítására amiket az új böngészők (tipikusan a Chrome) már tiltanak.

Én a munkához felváltva használok IE 11-et és más böngészőket, és abszolút nem rossz vagy használhatatlan. Természetesen van jobb és ami ezerszer többet tud, de nem szoktam azért az Explorer-ről átváltani csak hogy böngésszek pár másik oldalt is.

És pont ez az Explorer titka, ahogy a Windows Media Player-é is, és pont ezért hanyagolták el a Microsoftnál is ezek fejlesztését évekig: mert képesek az alapvető feladatok ellátására, és aki nem ért hozzá csak oldalakat akar olvasni-böngészni vagy videókat-képeket nézni, vagy csak simán zenét hallgatni, azokat ezek az alap-fapados programok is kiszolgálják. Csak amikor más programokhoz hasonlítod őket, akkor már gagyi mindkettő.

2017. febr. 17. 14:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó hozzászóló!Mindent elmondtál, amit ezzel kapcsolatban érdemes.Ezt én sem tudtam volna szebben megfogalmazni.A kötekedő Kolompárnak meg csak annyit, hogy nem érdekel más véleménye addig, ameddig nem kérdezem.Akkor is csak az érdekel, ami fedi a kérdésemre adott válasz fogalmát.Megkaptam a választ a kérdésemre, de nem tőled.Meg is oldottam a problémát és kész.Pont!Téma lezárva!
2017. febr. 18. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!