Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Amikor egy videóra youtuben rámegyek nem indul el hanem csak fekete képernyő van , nem lehet semmit se nyomni, a kommentek bejönnek, mi lehet a probléma ?2017. febr. 7. 19:36
1/3 anonim válasza:
Úgy örülnék, ha néha a kérdés szerepelne a kérdésben is.
2/3 A kérdező kommentje:
Le írtam a problémát , azt hittem ezt valaki meg tudja érteni.
2017. febr. 7. 20:40
3/3 anonim válasza:
Reméltem, hogy miután a fórum által megszabott felételeket sem sikerül felfognia sokaknak, ha én felhívom rá a figyelmüket, talán megértik. De nem. Tudod, melyik a kérdés része a szövegednek? Tudod, melyik az, amit lát az átlag fórumozó? "Mi lehet a probléma?" Pont ez. Szerinted ebből tudom, mi a bajod? Hát nem. És akkor sokak írnak egy ilyen "kérdés" mellé 30 sort, és akkor olvassad el, hátha vágod a témát. Hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!