Most ez mi lehet? Ha bedugom a gépbe a netkábelt akkor van internet, ha bedugom a routerbe akkor nincs internet . De a digi is nekem mint új előfizetőnek a régi lakó kábelét foltozta össze .
Így kötötte be a digi a netem :
Lehet hogy nem a router rossz csak a kábel ,de ha meg közvetlen a gépbe dugom akkor meg van net.
Bocs, de hogy lehet, hogy ezt a munkát te elfogadtad? Ezen azért egy nem szakmabelinek is látszik, hogy nem így kellett volna...
Mi az, hogy "nincs internet"? Nem kapsz IP-t? Pingel a router? A gateway? A router be van egyáltalán állítva? A szolgáltatói oldalon nincs MAC szűrés? Az ügyfélszolgálat mit mond?
Mit vettél?
Mit csináltál?
Mit nem csinál?
Én tényleg szívesen segítenék, de így, hogy ennyire nem vagy képben, igen nehéz lesz...
Amúgy új routert vettél és állítottál be wifi jelszót?
A szolgáltatót is beállítottad? Vezetéken van net? A vezeték honnan jön ki? Az új routerből?
Úgy kellene, hogy NET --> router --> belső háló (vezetékes is és wifi is)
Belül egy privát tartomány, mondjuk 192.168.123.0/24 (LAN), kívül (WAN) meg azok a beállítások, amiket a szolgáltatód megkíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!