Nem tudom miért, de több hete csinálja ezt a messenger. Írok a barátomnak és nem küldi el, csak ha újra telepítem az alkalamázt, de még akkor se mindig. Ma újra elkezdte, de másabb egy kicsit. Ezt csak velem csinálja?
Figyelt kérdés
Annyi az egész,hogy tudjátok van amikor írsz valakinek,és egy kör jelenik meg mellette,és nekem nem szineződött be rendesen,pedig fent volt.Ma másabban csinálja,hogy elküldte ,kézbesítve is van,de tegnap óta nem beszéltünk,és amit tegnap küldtem neki képet el se küldte.Nagy nehezen küldi el a képeket,és hívni tudom,de nincs is fent.Ez miért van?2017. jan. 31. 15:59
1/2 anonim 

válasza:

Tipp: Régi telefon, nincs elég tárhely/memória a művelet elvégzéséhez.
Ne feledd, hogy a telefonos alkalmazások jobban híznak, mint a disznók. Veszel egy telefont, és 2 hónap múlva már nem férnek el rajta a frissítések, meg a frissített alkalmazások ólomcsiga tempóban futnak.
Ez a fogyasztói társadalom, így akarnak téged a minél gyakoribb telefonvásárlásra rávenni.
Használj számítógépet, az lassabban avul el, meg netezni lehet 10 éves gépen is. Ha mindenképp telefonozni kell, ott az SMS. Az át fog menni, méghozzá azonnal.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak az,az érdekes,hogy csak egy embernek nem küldi el amit írok,másnak meg elküldi :( És nem régi a telefonom
2017. jan. 31. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!