Hol és hogyan lehet web rádiót csinálni routeral ingyenesen egy honlapra?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 17:04
11/17 A kérdező kommentje:
A web rádióra kb. 500 különféle módszer van. Egyiket lehet routeral másikat nem. Már csak olyan válaszokat várok aki tud más útat a web rádíohoz.
2010. máj. 7. 21:11
12/17 anonim válasza:
Nagyon sokáig fogsz várni... :)
13/17 anonim válasza:
Mindent lehet rútterrel. Azért ne tegyél fel kérdéseket, hogy aztán a válaszra azt mondd, hogy: ezt nem lehet rúterral.
A Router-t be lehet állítani, hogy a saját portját, amin a web rádiód működik átirányítsa a géped portjára. Hogy ezt hogy kell az routertől függ. Ha D-link routered van leírom neked, ha más van akkor passz.
14/17 anonim válasza:
Hagyjad, semmi értelme. Írtuk már páran, de akár a falra hányt borsó. Vagy annyira hülye, hogy nem fogja agyilag, vagy csak szórakozik velünk. :(
Innét üzenem, nem szép dolog visszaélni a segítő szándékkal!
15/17 A kérdező kommentje:
Ha nem a kérdésre válaszoltok. Azt kérdeztem, hogy melyik oldalon lehet ilyet csinálni. Mind a tíz válasz ezt írta Shoutcast. Írtam, hogy ez nekem ne jó és továbbra is csak ezt a Shoutcast-ot mondtátok!
2010. máj. 8. 22:38
16/17 anonim válasza:
Nem azért nem indul el a rádió mert rosszul csinálsz valamit. nem is az internet sebesség miatt. Említetted, hogy routered van. Ez lehet akár Wi-Fi router akár sima router is natolni kell! Mert addig nem fog menni!
17/17 anonim válasza:
Szóval valaki aztmondta, hogy a shoutcast nem megy routerrel. Próbált okoskodni. Egyértelműen megy a shoutcast, csak mint már irtam NATolni kell a routert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!