Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Steam vásárlás miért nem működik?

Steam vásárlás miért nem működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok Egy olyan problémám lenne hogy egyszerűen nem birok semmit vásárolni steamről. EZT Írja A vásárlás nem fejeződött be.

A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a PayPal fiókon és próbáld újra.

Az érdekes az hogy paypal-on keresztűl akarok fizetni ahol a bankkátyám be van állítva ,ebayen szoktam vásárolgatni ott mindig minden rendbe volt(pénz van a kártyán) Vagy a seamen kell külön beállítani valamit? Boltba vásárolt steames játékok már vannak aktiválva meg nem is mai a steam accontom. Köszi előre is a segítséget.

2017. jan. 26. 10:04
 1/5 A kérdező kommentje:
ja igen napi többször is próbáltam és nem engedi a kosaramba benne marad amit venni akartam és annyi.
2017. jan. 26. 10:06
 2/5 anonim válasza:
Kártyáról rakd át a paypalra azt az összeget, amit leakarsz vásárolni.
2017. jan. 26. 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:
hát ezt értem de miért nem vonja le magától bankártyáról mint más webshop ? ha össze van párosítva a paypal a bankártyámal akkor le kéne neki venni nem ?
2017. jan. 26. 11:16
 4/5 A kérdező kommentje:

fontos kerdes: miert akarod feltolteni a Paypalt?

a PP a legbiztonsagosabb online fizetesi mod

megadod a kartyaszamot es hozza kapcsolsz egy bankszamlat barhol vasarolsz ahol lehet PPvel fizetni csak rakattintasz hogy fizet es a PP levonja penzt a kartyadrol, csak annyit amennyit te jovahagysz

az elado soha nem fogja megtudni mennyi penzed van vagy hogy milyen banknal tartod a penzed

Felesleges feltolteni a PP penzzel, eleg ha a bankkartyadon van eleg penz, vasarolhatsz.

Nem neztem meg a videot mert nincs ra idom, de ha csak online vasarlasra akarod a PP hasznalni, akkor abszolut felesleges feltolteni a PP egyenleget.

Mas kerdes, ha valakinek penzt akarsz kuldeni PP keresztul, na abban az esetben jobb feltolteni a PP egyenleget mert olcsobb PP egyenlegbol utalni penzt ismerosnek mint bankkartyarol, de ha csak shoppingolni akarsz, akkor a PP egyenleged maradhat orokre nulla

15+ eve csinalom, kerdezz nyugodtan, adok/veszek eBayen es fogadok/utalok penzt ismerosoktol/rokonoknak PP-ra, nem most kezdtem...

Ezt egy másik kérdésnél találtam de 2016 os és nem találom hogy mi lehet a probléma nálam

2017. jan. 26. 11:19
 5/5 A kérdező kommentje:
rányomok hogy vásárlás paypal kéri hogy jelentkezzek be bejelentkezek feldolgozás és semmi . Sok más helyen igy vásárolok hogy a paypalomon 0FT érdekes hogy csak a steam nem fogadja el.
2017. jan. 26. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!