Óriási ping a gépem és egy játék szervergépe között. Mi lehet a probléma? Mi lehet a megoldása?
Figyelt kérdés
Helló! A SeeMTA V3LV szervergépe Franciaországba van. Én Budapesten élek. A szolgáltató azt mondja, hogy náluk nincs probléma. Más játékoknál sincsen probléma ezzel, és a See Game System más szerverein sem áll fent problem. Én arra gyanakodtam, hogy a szervergép és az én gépem között van valahol a probléma és a szolgáltatónál a bácsi is azt mondta. Hogy lehetne megoldani a problémát?2017. jan. 21. 21:33
1/4 anonim válasza:
Másik szerver esetleg?
Az adott szerverrel másoknak van-e probléma?
2/4 A kérdező kommentje:
Az adott szerverrel másoknak ninncs problémája, és nálam jóval messzebb élő embereknek sem merül fel a probléma (Romániából és Szerbiából is játszik sok Magyar). 2 utcával arrébb lakó haveromnak sem. Szval az sem lehet hogy a terület miatt...
2017. jan. 21. 23:16
3/4 anonim válasza:
melyik szolgáltatónál vagy és milyen neted van?
4/4 A kérdező kommentje:
UPC-nél van 30-as netem. Speedtest.net-en is 9 a ping,31,8 a letöltés.
2017. jan. 22. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!