Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube megjelenítési probléma...

YouTube megjelenítési probléma. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, ugyanis már teljesen tanácstalan vagyok. :( Pár napja, a YouTube nem akar bejönni. Illetve, bejön, de mégse tudok semmit kezdeni vele. Szét van esve az egész oldal. (Minden böngészőben, és csak ez az oldal)

Ezt látom:

[link]

[link]

Ha esetleg van köztetek olyan, aki segíteni tudna, azt nagyon-nagyon megköszönném. Napi szinten használom ezt az oldalt, nagyon jó lenne, ha mihamarabb működésre tudnám bírni.

A "Jobb egér/Vizsgálat" menü alatt pedig ezt a képet látom. Nekem igazából kínai, de belinkelem, hátha nektek mondd valamit :)

[link]

Előre is köszönöm mindenkinek, aki válaszol. :)

Szép estét!

2017. jan. 17. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyakori hiba ilyen esetben, hogy vagy az idő, vagy a dátum elállítódik a rendszeren. Ez a gombelem hibája miatt lehet.
2017. jan. 17. 19:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor utánanézek annak a gombelemnek :)
2017. jan. 18. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Én frissíteném a böngészőt, van már új maxthon az 5.02, de újratelepítős, magától nem frissül be.

A régire telepítsd rá különben elveszhetnek a jelszavaid.

Szerintem ez Javascript vagy java probléma.

2017. jan. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!