Megjelenítési probléma?
Figyelt kérdés
Szóval egyik ismerősömnek van egy öregebb gépe win xp, futott rajta de már nagyon érett neki az ujratelepítés... mivel win7 telepitőm van csak itthon feltettem rá azt és találtam is hozzá driver-eket csak a VGA-sat nem tudtam feltelepiteni mert nem engedte a telepítő, tul elavult a gép stb... minden oké volt csak a kép úgy nézett ki hogy kétoldalt fekete sáv, középen egy kis kép, hiába állitottam a felbontást csak a középső képen változott a fekete sávok nem akartak eltűnni. Szereztem xp telepitőt feltettem minden renben, van is hozzá driver feltelepitettem de a kép mindig ugyanaz, a képernyő 60%van kihasználva igy, miért lehet ez?2015. szept. 19. 13:49
1/1 CspCsj válasza:
Mire állítod a felbontást? 1024x768-nál nagyobbra?
Biztos jó a driver? (Eszközkezelőben a Videokártyák kategóriában mit ír?)
Win7 (32bit) alatt az XP driver-t nekem eddig mindig elfogadta. Kézzel telepítettem: Eszközkezelőben jobbegérgomb a Videokártyák kategóriában a Szabványos VGA eszközön > Illesztőprogram frissítése > Illesztőprogramok keresése a számítógépen > Tallózással megkeresed a driver mappáját > Tovább gombra települ a driver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!