Lassú az internetem miért? Többi lent.
Mint azt láttad, a két router nem okoz gondot.
Egyébként passz, kb. bármi lehet. Akár az is, hogy csak a géped volt belassulva.
Nem két, hanem három routered van, azt hiszem. Mert ma már a modemekben is van router, sőt, akár még wifi is.
Lehet, hogy senki sem hibás, egyszerűen feltorlódik valami egy ilyen láncban. A feltöltési értéked nagyon magas, vagyis az előfizetésed rendben lehet. Kísérletezned kellene még egy kicsit, mindig előzőleg áramtalanított routerekkel, 1-gyel, 2-vel. Ha a szolgáltatót felhívod, ő meg tudja nézni az ő oldaláról a sebességedet.
Köszönöm a válaszod!
Ebben a modemben még nincs wifi sem router (ezért van 2 routerem) ma reggel normálisan megvolt a 60Mbps de most példáúl csak 10 Mbps ami elég érdekes hogy ennyire ingadozik nem tudom továbbra sem hogy mi lehet a baj :(
Köszönöm a válaszod!
Már reseteltem mind a 2 router-t és a modemen is van egy reboot gomb azt is megcsináltam de semmi változás sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!