Miért csak "E" netet érzékel a telefonom? (Vodafone)
Figyelt kérdés
Jó ezt a kérdést baromi hülyén tettem fel, de a lényeg az, h tegnap óta van internet a telefonomon, 1gb egy hónapra és eddig csak "E" net futott rajta mikor bekapcsoltam, az meg éppenhogy kínosan elég a messengerre. Tuti van 4G lefedettség, Pest megyében lakom. Fogalmam sincs, mi lehet a baja.
Tudnátok segíteni kérlek?:/
Ja és a telefon típus ha számít, xiaomi redmi 3S.
Köszi :)
2017. jan. 15. 13:11
21/26 A kérdező kommentje:
Köszi apuci a fejmosast:D
Ez van, szerintem túlélem úgyhogy nyugi.
Még egyre válaszoljatok légyszi, ma voltam bennt Pesten és az edge-n kívül csak H+ot érzékelt még néha, de 3Gt nem, pedig kéne a drágának. Valahol be kéne állítanom valamit még, vagy mi a teendőm?:d
2017. jan. 16. 17:18
22/26 anonim válasza:
Az a teendőd, hogy felfogod végre, hogy b20 nélkül csak nagyvárosban lesz normális neted. A H+ egyébként is 3G (3,5, hogy pontos legyen).
23/26 A kérdező kommentje:
Ennyit kellett volna írni
Jajj olyan joarcok vagytok <333
2017. jan. 16. 18:41
24/26 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel, már többször megtörtént...
25/26 anonim válasza:
Allíst csak 3g re az megoldja mert a vodának nagyon jó a 3g lefedettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!