Facebookon, keresztül letudják nyomozni az ip-címemet? Ezért feljelenthetnek?
Ezért feljelenthetnek ?
Csináltam egy kamu facebookprofilt , ahol összejöttem egy csajjal, cserélgettünk egymással " nudista képeket "
De ő valamiért letiltott, erre csináltam még egy kamu profilt , ahol bejelöltem vissza is jelölt, ráírtam hogy miért tiltott le és mondtam neki hogy kirakom a képeket amiket küldött ha nem tilt vissza.
Erre mondta hogy ezért simán feljelenthet.
Le töröltem mindent, mind2 profilt stb. előtte letiltottam , mennyi az esélye hogy ezért feljelent ?
És kaphatok ezért valóban valami büntetést ?
Nagyon be vagyok parázva, bocsánatot kértem tőle, és azt mondta nem jelent fel, de félek .. :/
15/f
Nem raktam ki, letöröltem mindent.
Facebookot üziket, tiltottam , mivel tudnék még óvintézkedéseket tenni? Vagy már késő ? JÖHETNEK MÉG VÁLASZOK...
"mivel tudnék még óvintézkedéseket tenni?"
Azzal, hogy nem csinálsz hülyeséget.
Ne spanold már magad. A gépet meg ne törd szét az nem segít. 18 év alatt nem fognak ilyenért lecsukni, mivel csak fenyegetted de nem tetted meg max megrovást kapsz. (A megrovás a legenyhébb büntetőjogi jogkövetkezmény, méghozzá nevelő jellegű intézkedés. A megrovás a bűncselekmény elkövetőjének erkölcsi elítélését jelenti, más, ténylegesen bekövetkező joghátrány nélkül. Legfontosabb célja, hogy az elkövetőt törvénytisztelő magatartásra intse és nevelje.)
Azaz nem kapsz büntetést, olyan mint egy beírás a suliban. Legtöbben ebből tanulnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!