Homo ludensz kérdése:
Naponta ahányszor megnyitom a levelezőmet (Mozilla Thunderbird) 25-30 kéretlen levelet találok benne általában üzleti ajánlatok ami engem nem érdekel. Milyen levélszűrő programot ajánlotok?
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 11:54
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
A spam-eket elsősorban az MTA-dnak kéne megfognia, ahova a leveleidet kapod.
3/8 anonim válasza:
Válasz egy privát kérdésre:
Nem kell minden alkalommal, 30 napnál régebbiek automatikusan törlődnek (lehet, hogy alapból nem is, de beállítható, mint minden más...). A levélszemetes pedig pont ezért van, hogy fals pozitív státuszt tudd ellenőrizni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ezzel is okosabb lettem,csak idegesítő hogy valakik ismeretlenül nekem ajánlgatják a portékájukat sokszor nem is magyarul.
2017. jan. 9. 18:42
5/8 anonim válasza:
Ne vedd magadra. Nem akar neked senki eladni semmit. Ezt spamnak hívják. Valamelyik automatikus levélküldőre felkerült a címed.
6/8 A kérdező kommentje:
Oké.Nem veszem magamra s minden alkalommal azzal kezdem hogy szemét-törlés és eltűnik csak ma is volt 22 spam csak ez egy héten akár 100 is lehet és 30 nap után törli a rendszer? November elején 1 hétig nem voltam itthon,senki be nem kapcsolta a gépet erre a T-com letiltotta a levelezésemet hogy sok rajta a spam. Betelefonáltam erre 72 óra múlva aktiválódott.
2017. jan. 10. 12:08
7/8 anonim válasza:
Akkor váltsál emailszolgáltatót, mert ezek szerint nem is csak a spam-ekkel van bajod, hanem más részével is. Gondolom nem lepődsz meg rajta, hogy a T-s alkalmazottak jelentős része is gmail-t használ személyes célokra - noha ott a korlátlan T-s címük is. Valami oka biztos van...
8/8 A kérdező kommentje:
Márciusban telik le a 2 éves szerződésem azt már kivárom mert közben a Digi is megjelent az utcában az optikai vezetékéve és nagyon csábító hogy átköttetem.
2017. jan. 11. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!