Kéretlen e-mailek tömegével zaklat az EMPOWR úgy hogy nem regisztráltam, nem iratkoztam fel semmilyen levelező listára. Mit lehet most tenni?
Figyelt kérdés
A mai naptól az empowr -tól egy rahedli kéretlen e-mailt kaptam és hiába tiltom le, blokkolom, spam listára rakom a freemailben egyfolytában csak jönnek. Ilyen agresszív tetvekkel még nem találkoztam! Ki ismeri ezt a céget, kik ezek, mit lehet most tenni azon kívül hogy a 17 éve használt postafiókomat el kellene hajítanom?
A cég elérhetősége: 501 West Broadway, Suite A182, San Diego, CA 92101, USA
2017. jan. 3. 21:32
1/2 anonim válasza:
Hát ha blokkolod + spamlistára rakod, akkor igazából nem mindegy, hogy még mindig küldi? Pont ez a blokkolás és spamlista lényege.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem ez a gond, hanem az hogy hiába raktam fel a levelező rendszer szűrőjére, attól függetlenül is a beérkezett mappában landolnak a kéretlen levelek nem a spam mappába.
2017. jan. 4. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!