Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Jófogás miért ennyire...

A Jófogás miért ennyire lagymatag forgalmú?

Figyelt kérdés
Más nagyon nincsen, ahol apróságokat lehet eladni, a Vatera több regisztrációt igényel, levesz zsázalékot, és ellepték a hivatalos boltok, ma már inkább azoknak szól. A használt dolgok piacára asszem a Jófogás az egyetlen nagy, és bár az is elég gáz rendszer, de az egyetlen, mégsem tűnik úhy, hogy sokan használnák. Csak egy pálda, mondjuk porszívőcső tartóból biztos vagyok, hogy ebben a pillanatban legalább 100-at kidomnak szemétre az országban és legalább 100-at kaptak fölöslegesen ajándékba, mégis nulla darab van fönt jófogáson. De általában is szoktam tapasztalni, hogy apróbb dolgokat nem raknak föl, legfeljebb kicsit nagyobb értékű dolgokat, pl. babakocsit, de azért abból is elenyésző a teljes mennyiséghez képest.

2017. jan. 5. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
porszívócső tartó??? az meg mi a szarnak? ilyeneket azért nem találsz, mert a francnak sem kell.
2017. jan. 5. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Másrészt a franc se szórakozik egy 500 Ft-os tétellel. Lefényképez, felrak, válaszolgat a kérdésekre, elmegy a postára feladja, mindezt 500 forintért.

Na ne röhögtess...

2017. jan. 5. 10:37
 3/5 CspCsj ***** válasza:

Vaterán 500-ért (Google 3. találat):

[link]

2017. jan. 5. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Amióta kinyírták az OLX-et, azóta nincs normális apróhirdető oldal. Eleve az OLX rendszere fényévekkel jobb volt, de amíg versenyeztek, addig nem tudtak elkanászodni sem. Anno OLX-en rengeteg kis értékű, pár száz forintos cuccot adtam el. Lehet, hogy pár hónapig ott állt, de végül valakinek kellett. Többnyire helyi embernek adtam el személyesen.

De ahogy eltűnt az OLX, a Jófogás rögtön egy kupac trágya lett. Addig volt lehetőség ingyen megújítani a hirdetést, onnantól csak mocsok drágán. Az észlények, ahelyett, hogy a cucc árából számolnák, kategóriánként fix megújítási díjat számolnak. Márpedig egy 500 Ft-os régi ethernet HUB-ra nem fogok nekik 200 ft megújítási díjat fizetni. Arra meg nincs se időm, se kedvem, hogy mindig újra fölrakjam a cuccokat, minden leírással, képpel együtt.

Szóval azóta leszoktam róla, pedig lenne most is csomó dolog eladó, de nincs hol hirdetni. eBay-en lehetne még, de mivel a posta is mocsok drága, az sem éri meg.

2017. jan. 5. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen erről beszélek, de mi a francért nem csinál valaki konkurenciát? Ez nem több százmilliós üzlet, egy ilyent baromi olcson be lehet indítani és ha jó, akkor gyorsan el is terjed.
2017. jan. 5. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!