A Jófogás miért ennyire lagymatag forgalmú?
Másrészt a franc se szórakozik egy 500 Ft-os tétellel. Lefényképez, felrak, válaszolgat a kérdésekre, elmegy a postára feladja, mindezt 500 forintért.
Na ne röhögtess...
Vaterán 500-ért (Google 3. találat):
Amióta kinyírták az OLX-et, azóta nincs normális apróhirdető oldal. Eleve az OLX rendszere fényévekkel jobb volt, de amíg versenyeztek, addig nem tudtak elkanászodni sem. Anno OLX-en rengeteg kis értékű, pár száz forintos cuccot adtam el. Lehet, hogy pár hónapig ott állt, de végül valakinek kellett. Többnyire helyi embernek adtam el személyesen.
De ahogy eltűnt az OLX, a Jófogás rögtön egy kupac trágya lett. Addig volt lehetőség ingyen megújítani a hirdetést, onnantól csak mocsok drágán. Az észlények, ahelyett, hogy a cucc árából számolnák, kategóriánként fix megújítási díjat számolnak. Márpedig egy 500 Ft-os régi ethernet HUB-ra nem fogok nekik 200 ft megújítási díjat fizetni. Arra meg nincs se időm, se kedvem, hogy mindig újra fölrakjam a cuccokat, minden leírással, képpel együtt.
Szóval azóta leszoktam róla, pedig lenne most is csomó dolog eladó, de nincs hol hirdetni. eBay-en lehetne még, de mivel a posta is mocsok drága, az sem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!