Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen jó hirdetőoldalak...

Milyen jó hirdetőoldalak vannak a neten azoknak, akik ingatlant keresnek, eladnának?

Figyelt kérdés
Tipikusan hirdetőoldalakra gondoltam. A jófogást szerettem eddig, mert nagy volt a választék eladó házakból, napra készen. Pár hete átalakították, használhatatlan az oldal. Sok apróhirdető oldalt ismerek, de alig tesznek fel rá 1-2 ingatlanhirdetést, "haldokló" oldalak, vagy ugyanazok a házhirdetések mennek hónapok óta. Olyasmi kéne, mint a jófogás régi verziója vagy az olx (korábban apród.hu). Az ingatlan.com típusú oldalakat nem szeretem, ingyenes oldalak érdekelnének. Tudtok ilyet? Új hirdetőoldal is érdekel, ami feljövőben van, és kellőképp változik.

2016. okt. 10. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
az ingatlan.com ingyenes, legnagyobb, legjobb. kb. hasonló a kérdésed, mintha a google helyett szeretnél egy másik keresőt, ami jobb.
2016. okt. 10. 22:55
 2/3 Dave092 válasza:
Viccen kívül: Facebook. Rengeteg hirdető csoport van jó pár ezer taggal. :)
2016. okt. 10. 22:59
 3/3 anonim válasza:

Az ingatlan.com valóban a legjobb és a legnagyobb de kornántsem ingyenes(sőt) ha el is akarjuk adni az ingatlanunkat!

ettől függetlenül megéri hirdetésekre pénzt költeni még mindig jobb mint közvetítőnek több százezret fizetni.

2016. okt. 13. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!