Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Passzívból aktívba hogyan?

Passzívból aktívba hogyan?

Figyelt kérdés
Adott egy laptop amin eddig kifogástalanul működött az utorrent. Azonban egy ideje csak annyit ír, hogy "peerek keresése". Routeren van nyitva port illetve a az asztali gép és a másik laptop is átmegy rajta. Mi lehet a probléma. (több klienst is végigpróbáltam már ha ez lenne a probléma) Valakinek valami ötlet?
2017. jan. 3. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Az adott torrentet nem seedelik, vagy csak privát trackerről érhető el, az meg nem engedi be.

De egyébként minden torrent kliensben ott van a teszt, és véletlenül sem említed, hogy lefuttattad-e, és milyen eredményt írt ki.

2017. jan. 3. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Seed az biztos van. Ncore top torrentek. Lefuttattam és azt írja, hogy passzívban vagyok csak nem tudom miért.
2017. jan. 3. 16:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Pontosabban: Port nincs nyitva, csak letölteni tudsz. De letölteni se tudok, illetve a routeren van nyitva port.
2017. jan. 3. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
töröld le jó gyorsan a microtorrentet,és tegyél fel egy qbittorrentet.
2017. jan. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!