"Jelenleg nincs több megjeleníthető bejegyzés. Irány a Hírfolyam. " Facebook listákon miért kapom ezt?
A bejegyzes menuben csak a legfrissebbek vannak ill amiket még nem neztel meg.a hirfolyamban viszont minden az evekkel ezelotti is.
A bejegyzes menu mondhatni a hirfolyam szurese.semmi ertelme nem lenne amugy hogy a hirfolyamra tobb hivatkozas menupont legyen
Szerintem te félreértettél engem...
Én a Facebook kezdőoldalon az "Ismerőslistákról" beszéltem, amiket én hoztam létre... Pl: Hírek, Vicces oldalak stb.
Ezekbe belegyűjtöttem a kedvenc oldalaimat, és ezeknek az oldalaknak a hírfolyamját tudom megnézni...
Nem a fő hírfolyamra gondoltam, ami a kezdőlapon megjelenik!
És ezeknek a listáknak, amiket én létrehoztam, nem mindig mutat sok dolgot... Van hogy egy csomó megjelenik, akár több napra is vissza tudom nézni, valamikor pedig mondjuk 3-4-5 bejegyzés az elmúlt 22 órából tegyük fel.. És utána az aljára írja ezt:
"Jelenleg nincs több megjeleníthető bejegyzés. Irány a Hírfolyam."
Valószínű facebook hiba lehet, de nem vagyok benne biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!