Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet beállítani...

Hogyan lehet beállítani facebook-on, hogy mindenről kapjak értesítést?

Figyelt kérdés
Ha facebook-on szeretném nyomon követni egy ismerősöm "tevékenységeit", azt hogy lehet beállítani? Van rá egyáltalán lehetőség, hogy azt is lássam például, milyen képet vagy bejegyzést kedvel, kik az új ismerősei? Mert a közeli ismerősökbe téve elég korlátozottan tudom csak megnézni. Valaki tud ebben segíteni?

2016. nov. 2. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Az adatlapján az "Ismerős" gombra mutatva megjelenik egy menü, és ennek első sora az "Értesítéseket kérek". Rákattintasz, és lesz előtte egy pipa. Én már kipróbáltam ezt az egyik ismerősömmel, de arról nem értesített, ha kedvelt valamit, és arról sem, ha hozzászólt valamihez. Arról értesít, ha megoszt valamit, vagy frissíti az állapotát (kiír valamit a "Mi jár a fejedben?" szövegmezőben.
2016. nov. 2. 11:05
 2/3 Lajos54 ***** válasza:
2016. nov. 2. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:
azokról a közeli ismerősök csoportban is kapok, csak érdekelt lehet-e több tevékenységről jelzést kapni
2016. nov. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!