Mivel jobb a Windows 10 mondjuk a Windows 7 hétnél?
Dehogy lassabb.
i5 6500
16GB 2400 RAM
SSD
Gyorsabb, mint a Win7, szerintem szebb is (persze ez egyéni vélemény), több funkciója van (pld Cortana, de ha szánnám rá az időt, egy tucatnyit találnék neked). Naprakészebb, tovább lesz támogatott, ésatöbbi, ésatöbbi. Ha nagyon érdekel, Google-zz rá.
Ha vágod az angolt, akkor a Cortana sokat fog doni az élményen.
Mindemellett ott van a több asztalos mód, aminek köszönhetően ha több kijelzőt kötsz rá sokkal átláthatóbb lesz az egész.
Nekem win10-zel sokkal gyorsabb lett a boot idő is. A korábbi 15-20 mp-ről 5-7mp-re csökkent. Ráadásul megtartotta ezt a sebességet, annak ellenére hogy vagy 65 program van rajta nekem. Ez számomra meglepő eredmény volt.
Szebb. Nekem sokkal átláthatóbb az egész!
Cortana már van Androidos telefonra, így a telefonodat összekötheted a PC-vel. Nekem Windows Phone van, amivel nyilván működik a rendszer. Kb olyan, hogyha napközben telefonon beírok egy eseményt a naptárba, például péntek délután 4-re, és éppen nem használom a telefont, akkor a rendszer a gépemen villantja fel, hogy hahó eseményed lesz. Tök OP amikor a telefonod és a géped egyszerre kezdenek el csörögni... :) Szóval ilyen szempontból jó, hogy a gép és a telefon össze van kötve.
Részemről a win10 sokkal átláthatóbb, és kezelhetőbb mint a win7, ugyanakkor sokkal szebb. Kicsit olyan érzése van az embernek, mintha a jövőben lenne, mert tényleg (legalábbis nekem) futurisztiusan néz ki. :)
Nem bántam meg, hogy win7-ről win10-re váltottam. Jó döntés volt.
#9-es.
Akkor te vagy bamba de ne haragudj. A Start menü betűrendbe van.
Másfelől pedig ha a paint el is van rejtve (mert nekem alapból nem volt), akkor a K betűnél ott van a "keresés" menüpont amibe beírod az app nevét és már indul is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!