Melyik megoldással jobb torrentezni?
Apple MacBook Air 13 MMGG2 Notebook
LEXAR JumpDrive S45 USB-Stick 128 GB
Ha a letöltendő fájl a notebookban lévő 256 gb ssd-re szedem le, vagy egy 128 gb pendrive-ra.
Mac OS Sierra és BootCamp segítségével Ms Windows 10 is futtatva van a gépemen.
A torrent átjárhatóság, seedelés miatt jobb megoldásnak gondolom a partícionálástól független flash drive-ot.
Ráadásul azt olvastam, hogy az ssd-ket nem igazán torrentezéshez tervezték... Nem szívesen rövidíteném az elettartamát, ha van kézenfekvő párhuzamos megoldás.
A hozzáértőbbek válaszát várom. Előre is köszönöm a hasznos, építő jellegő válaszokat.
A kiírt kérdésem kiegészíteném azzal, hogy direktbe a pendrive-ra tölteni nem jó ötlet. Valószínüleg többszörös igénybevételt kapna, mint ami használ neki. De úgy beállítani a torrent klienst, hogy előbb az ssd-re töltsön, majd ha elkészült a letöltés a kész torrentet helyezze át a pendrivera, és onnan seedeljen... Szerintem már elfogadható ötlet, és a dual oprendszer okozta hozzáférhetőséget is kiküszöböli.
Várom az építő jellegű kritikát.
Ha az Apple -re volt lecsó, akkor ahhoz képest már igen csak eltörpül egy 15 ezer forintos merevlemez.
Én nem használnám egyiket se torrentre, csak megbélyegzed vele az élettartamukat.
Akkor inkább egy router külső HDD-vel, ami torrentezni is tud.
Mobilitás szempontjából pedig interneten keresztül elérheted az otthoni tárolót.
#8: Ki beszél itt RT-N66U -ról?
Amúgy én RT-N18U -val torrentezek. Ennek a belvilága ugyan az mint az N66U -nak, csak nem tudja a Wi-Fi AC szabványt. Semmi bajom vele. Volt úgy hogy egyszerre 60-70 torrentet is seed -elt és stabil maradt. Letöltésnél kell vigyázni, hogy egyszerre ne rakj oda 10 torrentnél többet letölteni, mert az már sok neki.
Ja és mindezt gyári firmware -el. Tomato -val még többre lenne képes, mert az nem terheli le annyira a hardvert mint a gyári, csak nincs türelmem okosítgatni. Ez így nekem teljesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!