Facebook kérdés, melyik személyesebb, jobb? Üzenőfal, vagy üzenet?
Tudom,nem ott kell élni az életet,stb.Nem vagyok fiatal,és természetesen a család stb, személesen, sms,telefonban köszönt névnapomon,születésnapomon.
Nagy gáz ha a közvetlen kolléganőim közül csak páran köszöntöttek a facen?A többiek utálnak, azért nem írtak?
a másik, van aki az üzenőfalamra írt,van aki üzenetben köszöntött.Aki ott ír,az nem akarja, hogy más is lássa,azért ír ott, vagy ellenkezőleg, pont azért,mert ott személyesebb?
Bevallom, én az üzenőfalon köszöntöm, akit akarok..
Lehetőleg értelmes segítő választ várok, nem beszólogatást...Köszi.
Nevnap eseten is?
Az uzenofalon rengeteg olyan ember koszontott,aki csak tavolabbi ismeros,de munkatars alig,...inkabb uzenetben..
Sokmindent akarsz megfejteni :))
A szulinap altalaban nagyobb hangsuly talan, ? :) De szerintem orulj annak, ha irnak neked akar emailban, vagy epp az uzi faladra, ok, ertem te arra gondolsz, h bizonyos holgyek (munkatarsak) nem irtak sehova sem. De lehet elfelejtettek, vagy barmi lehetett. En azt gondolom, attol meg nem utalnak teged, emiatt :))
Na pont ez az!!!
Erre gondoltam.
Es miert nem akarjak,akarod,h mas is lassa??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!