Nagyon rossz a netem, magas a ping érték, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szolgáltató egyszerűen elérhetetlen (upc) ezért kérek tőletek segítséget. Két napja az internetem nagyon rossz, 5 percig tökéletes a netem, de 5 percig megint borzalmas(magas ping kevés mb internet). youtubeozás, wifizés, facebookozás közben egyáltalán nem érzékelhető, de játékokba (League of legends) nagyon bezavar a magas ping érték(játékon belül felmegy akár 1000-RE is).Akik upc-t haszn'lnak esetleg érzékeltek már hasonlót? Mit tegyek? Válaszokat előre is köszönöm!2016. dec. 28. 17:59
1/3 anonim válasza:
Nem szoktunk ilyet tenni, és mi nem tudunk ezen segíteni.
Be kell telefonálni a upc-nek!
2/3 anonim válasza:
mert mi innen tudunk neked segíteni.
Tessék felállni a székből, és felhívni a UPC-t.
Mert mi innen látjuk hogy a routered alaplapi verézlőegységének C394-es típusú chipkészletében van a hiba, amelyet a dns kiszólgálóba épített hibásan működő C931B típusú chip okoz....
-_-
2 napja rossz a net. (gondolom tegnap-ma). Ennyi idő alatt nem villant be hogy hívni kellene a UPC-t?
3/3 anonim válasza:
Azzal kezte hogy a szolgaltato elerhetetlen, szerintem a betelefonalas mar megvolt...
Esetleg a jatekkal is lehet baj, ha csak akkor erzodik, a Riot szerverei is mondhatnak csodot. Mas jateknal is csinalja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!