Miért nem tudok Facebook-on bejelölni valakit?
Figyelt kérdés
Be szeretnék jelölni valakit, de nem tudok. Azt írja, hogy "Ha xy az ismerősöd, küldj neki üzenetet!" Megpróbáltam, de az se működik. Egyszerűen nem engedi elküldeni az üzenetet. Megkértem mást is, hogy nézze meg az oldalát, de ő be tudta volna jelölni.
Ez egyfajta letiltási forma? Ha igen, akkor nem értem, hogy miért tiltott volna le, ismerjük egymást.
2016. dec. 22. 23:33
1/4 anonim válasza:
Igen, vagy be van neki állítva, hogy csak ismerősök ismerősei jelölhetik. Tehát csak úgy jelölheted be, ha van közös ismerősötök. Van? Ha igen, akkor valószínű, hogy letiltott.
2/4 A kérdező kommentje:
Van közös ismerősünk. De ha letiltott volna, akkor elméletileg nem is tudnék rákeresni, nem?
2016. dec. 22. 23:49
3/4 anonim válasza:
De, rá tudsz keresni, de nem tudod vele felvenni a kapcsolatot sehogyan sem.
4/4 A kérdező kommentje:
Na mindegy, ha lehet így is letiltani, akkor meglepődök... Az hogy miért tiltott le, az már egyéni probléma. Mindegy. A Facebook nem a világ.
2016. dec. 22. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!